Fie Broge | Clairvoyant | Terapeut | Business rådgiver

Om Fie Broge

Skarp intuition og passion for det positive

Jeg har altid har haft en skarp intuition og kunnet forudsige hændelser for mennesker omkring mig. Siden jeg var barn har jeg kunnet mærke og se bagom det individuelle. 

Dertil har jeg en vis portion livserfaring fra “livets skole”, som til tider kan være hård.  Det bruger jeg nu til at hjælpe andre.

Min “gave” bruger jeg – i kombination med det, jeg har lært på mine formelle clairvoyant-uddannelser og min livserfaring – til at støtte dig, der ønsker min hjælp. 

Det gør mig glad at hjælpe mennesker med at finde ud af, hvem de selv er, og hvad der giver ro og klarhed i livet for den enkelte.

Min store styrke er, at jeg altid har haft en stor livsgejst og troet på, at jeg ville klare enhver udfordring, livet har budt mig. Jeg vil endda sige, at jeg for hver “læring” er blevet en ny og bedre udgave af mig selv. Derfor arbejder jeg også med, hvad dine tanker skaber, og hvordan du kan tænke positivt og skabe det positive i dit liv.

Jeg ser det hele menneske og støtter dig i at skabe mere af det, der gavner dig og understøtter en bedre og sundere udgave af dig.

Fie Broge | Clairvoyant | Terapeut | Business rådgiver

Baggrund og erfaring

35 års Erfaring FRA DETAILBRANCHEN 

Jeg har tilbragt 35 års med at dygtiggøre mig inden for detailbranchen og har været leder, siden jeg var 24. 

Min mentor er den nu afdøde Knud Sørensen, som har uddannet militære ledere ud fra et empatisk menneskesyn. 

Min inspiration

Jeg er inspireret af Deepaks Chopra “Ledelse med sjæl” samt positiv psykologi.

Andre inspirationskilder er Bob Proctor og Louise Hay.

Gjertrud Berlon var mit allerførste møde med afdøde og clairvoyance. Hun var en fantastisk personlighed og skøn, bestemt kvinde, som i den grad har inspireret mig.

Mit møde med Seeren Calle Montsegur, som også hed Calle Jaurup, var også skelsættende. Calle gjorde mig, for 35 år siden, opmærksom på min evne til at se ind i mennesker og også se deres vitaminbalance. Det at se ind i andre mennesker kræver meget stor etik og moral, som jeg vægter uendeligt højt. 

Jeg mødte Calle, da jeg var kræftsyg, og jeg kom igennem min sygdom med de vitaminer og mineraler, som han anbefalede, samt ændring af mit liv og min kost. 

Det tog mig et år. Jeg er så taknemmelig. Dengang tvivlede jeg på det, jeg kunne, og den viden han gav mig, det gør jeg ikke den dag i dag.

I dag ved jeg at det jeg giver fra mig er klar melding, og tager aldrig fejl.

Mine uddannelser

Jeg har taget clairvoyant uddannelser hos Lone Hertz og Rikke Hertz Counselling

Jeg har derudover taget en række kurser inden for healing, massage, zoneterapi, vitaminer og mineraler.